Svar på spørgsmål

Vi laver batterimoduler, som passer i alle elcykelbatterier på det danske marked, vi erstatter den gamle batteripakke i dit elcykel batteri. Vi udtager det defekte/slidte modul og sætter en fabriksny batteripakke i din gl. batterikasse – i princippet på samme måde som du skifter batteri i din lommelygte. Du sparer mindst 50% i forhold til at købe et nyt ofte endda med større kapacitet.

Vi sætter nye celler din batterikasse alt elektronik bliver udskiftet. Herefter monterer vi vores eget ledningssystem. Vores nye ledningssystem kobles på den nye batteripakke. Den nye batteripakke bliver godt foret så den ligger fast og kan modstå rystelser.

Vi bruger primært Panasonic eller Samsung Li-ion celle teknologi (18650 celler), det er den bedste celle på markedet, som også bruges af Tesla.

Jo vi køber Panasonic celler direkte fra producenten og undgår fordyrende mellemled. Batterimodulerne produceres af BatteriDoktor hvilket betyder vi leverer batteripakker med friske celler.

Vi giver 2 års garanti. Garantien gælder lodninger vi har foretaget i dit batteri. Garantien dækker pludselig batterisvigt eller unormalt kapacitetstab på mere end 40% indenfor 2 år. Garantien dækker ikke elektriske eller mekaniske svigt på andre komponenter i batteriet (f.eks. batteriindikator, defekte stik eller defekt oplader).

Der kan være nogle små ændringer i den måde “benzin måleren” opfører sig på. Det kan skyldes at batteriindikatoren er kalibreret til elcyklens oprindelige batteritype (f.eks. LFP batterier som har en lidt højere spænding (V) end Li-ion 18650 celler). I visse tilfælde kan den nye batterielektronik ikke kommunikere med den originale batterindikator på styret eller selve batteriet.

Vi checker altid om problemet med batteriet kan løses billigt med en reparation, eller om der skal sættes en ny batteripakke i dit batteri. Vi vil altid gå i dialog hvis vi ser en reparation som løsning.

Da vi producerer vores batteripakker selv kan vi lave udskiftninger alle elcykler både bagagebærer batterier og sadelbatterier (se eksempel på bagagebærer her og sadelbatterier her.

Ja, det er helt sikkert. Alle batterier er forhånds testet, ledninger bliver monteret på autoriseret vis. Alle ledninger bliver loddet sammen og isolereret med krympeflex. Vi tester alle batterier efter udskiftninger og ser at den fungere med din oplader.

Pointen vi genbruger din batterikasse med stik og nøglecylinder der sidder i batterikassen. Udenpå ser du ingen forskel, men inden i ligger der et nyt batteri. Din oplader genbruges. Har du brug for en ny oplader, kan vi levere.

Ja hvis der monteres et batterimodul med større kapacitet end den batterikapacitet du havde, så kan din elcykel køre længere på en opladning. Havde du et 36V 10Ah batteri og du monterer et 36V med 13Ah, kan du køre ca 30% længere på en opladning, da “benzintankens størrelse” er forøget med 30%.

Holdbarheden er 4-5 år og eller ca. 800 opladninger – levetiden kan forlænges ved at følge vedligeholdelsesinstrukserne som vi anbefaler (se her).

Så koster det dig ikke noget, hvis vi finder ud af, at batteriet ikke kan laves. Hvis du ønsker at få sendt det gamle batteri retur tager vi 75 kr. for returforsendelsen.