2 års Reklamation

Læs her om markedets bedste garanti!

Vi har selvfølgelig 2 års reklamationsret på vores batteri modul, monteret i dit batteri. Garantien dækker situationen, hvis dit batteri pludseligt dør, eller hvis batteriet mister mere end 40% af sine ampere indenfor garanti perioden. Det er helt normalt at et batteri mister ca 5 – 10% af sin kapacitet for hvert år afhængigt af, hvordan dit batteri behandles og hvor meget det er i drift. Bemærk at garantien kun dækker det batterimodul, som vi sætter i dit batteri og de forbindelser, vi har foretaget for at kunne forny batterimodulet.

Garantien dækker følgende:

Elektronikfejl på installeret batterimodul (f.eks. hvis batteriet ikke kan lades op eller batteriet er dødt)

Mere end 10% kapacitetstab 0 – 6 måneder efter faktura dato
Mere end 20% kapacitetstab 6 – 12 måneder efter faktura dato
Mere end 30% kapacitetstab 12 – 18 måneder efter faktura dato
Mere end 40% kapacitetstab 18 – 24 måneder efter faktura dato
Kapacitet måles som antal watt timer dvs. (Wh) som batteriet er født med.

Et 36V 10,4Ah batteri har f.eks. 385 Wh kapacitet. Kapaciteten kan udmåles i vores prøvestand.

Garantien forudsætter:

at batteriet oplades minimum hver 2. måned (1 times opladning) at batterikassen ikke udsættes for hårde stød (batteri tabt, udsat for hærværk, eller på anden måde er ødelagt) at vand ikke er trængt ind i batteriet (nogle batterikasser er ikke helt vandtætte vand kan trænge ind når det regner meget), at batteriet ikke er forsøgt åbnet af andre end NordensBatteriService.

Forlæng elcykel batteriets levetid

Følger du vores gode batteri råd omkring opbevaring og behandling af dit elcykel batteri, så vil levetiden af dit batteri blive forlænget